Agri STOU

Stou olie staat voor Super Tractor Oil Universal. Het is een smeermiddel van hoge kwaliteit, samengesteld op basis van zorgvuldig geselecteerde mineralen en additieven. Overweg Olie levert agri stou olie met diverse viscositeiten, zoals de agri stou 10W30, stou olie 15W40, agri stou 10W40 en de 15W30 stou.

Lees verderMerk


Viscositeit


5 resultaten

Viscositeit van agri stou

Viscositeit geeft de stroperigheid van olie aan bij een bepaalde temperatuur. Bij olie met de viscositeit 10W30 geeft het eerste cijfer (in dit voorbeeld 10) de viscositeit aan bij een lage temperatuur. Hoe lager het eerste cijfer, des te gemakkelijker maakt de motor een koude start. De letter W staat voor winter. Het laatste getal (in dit voorbeeld 30) geeft de viscositeit aan bij een warmgedraaide motor. Hoe hoger dit getal, hoe dikker de olie.

Agri stou 10W30

Kroontrak Super 10W30 is speciaal ontwikkeld voor dagelijkse bedrijfsomstandigheden in de landbouw. Deze stou olie is geschikt voor de smering van benzinemotoren, dieselmotoren, diesel-turbo's, transmissies, natte remmen en hydraulische systemen. Het product is gebaseerd op hoogwaardige, solvent geraffineerde basisoliën, waaraan additieven zijn toegevoegd om eigenschappen te verkrijgen zoals o.a. een sterk ontvlokkend en reinigend vermogen en een sterk anti-slijtage- en anti-roestvermogen.

Stou olie 15W40

Ook Kroontrak Super 15W40 is speciaal ontwikkeld voor dagelijkse agrarische bedrijfsomstandigheden. Met deze stou olie heeft u slechts één product nodig voor de smering van benzinemotoren, dieselmotoren, diesel-turbo's, transmissies, natte remmen en hydraulische systemen. Ook dit product beschikt over prima eigenschappen zoals o.a. een sterk ontvlokkend en reinigend vermogen en een sterk anti-slijtage- en anti-roestvermogen.

Agri stou 10W40

De motoren van zware landbouw- en grondverzetmachines krijgen heel wat te verduren. Kroon Oil heeft een 10W40 olie ontwikkeld die specifiek bedoeld is voor dit soort voertuigen en machines. De Kroon-Oil Kroontrak Synth 10W40 motorolie is een semisynthetische trekker olie met uitmuntende eigenschappen.

15W30 stou

Kroontrak Super 15W30 is een moderne multifunctionele olie voor landbouw- en grondverzetmachines. Het product is gebaseerd op hoogwaardige, solvent geraffineerde basisoliën, waaraan additieven zijn toegevoegd om eigenschappen te verkrijgen zoals o.a. een sterk ontvlokkend en reinigend vermogen en een sterk anti-slijtage- en anti-roestvermogen.

 

× Filteren