Oliepomp

Met een oliepomp kun je olie snel, veilig en zonder te knoeien overpompen. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment oliepompen van gerenommeerde merken, zoals Orion, Raasm, Gartec, Piusi en Graco. Je kunt kiezen uit handmatig bediende oliepompen, pneumatische oliepompen en elektrische oliepompen.

Lees verder

Advies op maat

Alles wissen 13 resultaten

Onze producten

Kom je er niet uit? Gebruik advies op maat met je kenteken of gebruik slim zoeken op merk of type.

1 Stuk - Orion pneumatische olievatpomp type 22815-1


350,90

Orion pneumatische olievatpomp type 22815-1
1 Stuk - Orion pneumatische oliestubpomp


320,65

Orion pneumatische oliestubpomp

1 Stuk - Raasm aluminium pneumatische membraanpomp


635,25

Raasm aluminium pneumatische membraanpomp

1 Stuk - Orion handdraaipomp


59,29

Orion handdraaipomp

1 Stuk - Gartec pneumatische stubpomp


320,65

Gartec pneumatische stubpomp

1 Stuk - Piusi elektrische oliepomp


816,75

Piusi elektrische oliepomp

1 Stuk - Graco pneumatische oliestubpomp


635,25

Graco pneumatische oliestubpomp

1 Stuk - Gartec pneumatische vatpomp


465,85

Gartec pneumatische vatpomp

- Gartec olie vatpomp met aftapkraan


465,85

Gartec olie vatpomp met aftapkraan

1 Stuk - Orion handhevelpomp


42,96

Orion handhevelpomp

1 Stuk - Orion kunststof handhevelpomp


39,93

Orion kunststof handhevelpomp
1 Stuk - Orion pneumatische olievatpomp type 22705-1


344,85

Orion pneumatische olievatpomp type 22705-1

1 Stuk - Piusi elektrische oliepomp 230V


473,17

Piusi elektrische oliepomp 230V

Handmatig bediende oliepomp

Bij handmatig bediende oliepompen heb je de keuze uit een handhevelpomp of een handdraaipomp. De Orion kunststof handhevelpomp is voorzien van een telescopische zuigbuis en bij elke slag pomp je 0,3 liter over. Er is ook een Orion handhevelpomp die bij elke slag 0,45 liter overpompt. De Orion handdraaipomp, met een zuigbuislengte van 900 mm, pompt bij elke draai 0,25 liter over. Al deze handmatig bediende oliepompen worden inclusief een 2" bondelmoer geleverd.


Pneumatische oliepomp

Een pneumatische oliepomp wordt door lucht aangedreven. Overweg Olie heeft een ruim assortiment pneumatische oliepompen van het merk Orion, Raasm, Gartec en Graco. De Orion pneumatische olievatpomp is leverbaar met een drukverhouding van 1:1 of van 3:1. De Orion pneumatische oliestubpomp is leverbaar met een drukverhouding van 3:1. Deze Orion oliepompen hebben een maximale luchtinlaat van 10 Bar, de luchtaansluiting is 1/4" en ze worden geleverd inclusief een 2" bondelmoer.

De Raasm pneumatische membraanpomp heeft een aluminium uitvoering, is geschikt voor muur-, drum- of tankmontage en heeft een capaciteit van maximaal 70 liter per minuut. De drukverhouding van deze pomp is 1:1 en de maximale luchtinlaat is 0,8 MPa.

De Gartec pneumatische stubpomp en de Gartec pneumatische vatpomp zijn geschikt voor olie en koelvloeistof. De drukverhouding van deze Gartec pompen is 1:1, de maximale luchtinlaat is 8 bar en ze worden inclusief een 2" bondelmoer geleverd. Overweg Olie beschikt ook over een Gartec pneumatische vatpomp, die voorzien is van een automatische aftapkraan en een lekschaal voor schenkkannen.

De Graco pneumatische oliestubpomp heeft een opbrengst van 25 liter per minuut. De drukverhouding van deze pomp is 5:1 en de maximale luchtinlaat is 10 bar. Op deze Graco pomp krijgt u maar liefst 5 jaar garantie.


Elektrische oliepomp

Overweg Olie levert elektrische oliepompen van het merk Piusi. De Piusi elektrische oliepomp 230V heeft een maximale werkdruk van 6 bar. Er is ook een Piusi elektrische oliepomp leverbaar met automatische prestostaat-schakeling en een maximale werkdruk van 6 bar. De capaciteit van beide pompen is 12 liter per minuut.

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening