G-Coupler

Overweg Olie is importeur en dealer van de G-Coupler. Dit innovatieve mondstuk maakt op een eenvoudige en prettige wijze een eind aan alle vervelende problemen bij het doorsmeren van machines. Onze G-Coupler is aansluitbaar op alle standaard vetspuiten, pneumatische vetpompen op lucht en elektrische spuiten.

Lees verder


Categorie

Vet

2 resultaten

Voordelen G-Coupler

Voor het behoud en goed functioneren van machines is invetten erg belangrijk. Vaak ontaardt dit noodzakelijke karwei echter in gesmeer. Tijdens het invetten loopt een gedeelte van het vet langs de zijkanten weg of het koppelstuk schiet bij het invetten los uit de vulopening. Soms krijg je het koppelstuk moeilijk uit de vulopening en door het wrikken kunnen er breuken in de koppeling komen. Met de G-Coupler van Overweg Olie is deze ellende voorgoed voorbij!

 

Werkwijze G-Coupler

De G-Coupler heeft een knijphendel waarmee je de koppeling eenvoudig op de vulopening plaatst en ook weer probleemloos loskoppelt. Je vergrendelt de G-Coupler door de hendel in te drukken en de koppeling op de smeernippel te drukken. Daarna laat je de hendel los. Om de G-Coupler te ontgrendelen, druk je de hendel in en daarna trek je de koppeling van de smeernippel af. Het is dus niet nodig om het koppelstuk vast te houden tijdens het invetten waardoor je beide handen vrij hebt om de vetspuit te bedienen. Het vet gaat - ook onder hoge druk - gegarandeerd in de machine en er niet naast. Zelfs bij gebruik onder een hoek is er geen lekkage. De G-Coupler van Overweg Olie is geschikt voor alle gangbare smeernippeltypen conform Europese of Amerikaanse normen (DIN of SAE) en past dan ook op elke vetspuit en op alle vulopeningen. Met gebruik van onze G-Coupler voorkom je onnodige verspilling van vet, je bespaart tijd en geld en de frustratie tijdens het invetten is voorgoed verleden tijd.

 

Word ook dealer van de G-Coupler!

Als importeur van de G-Coupler zoeken we nieuwe dealers. Heb je interesse om dit innovatieve en praktische hulpmiddel via jouw verkoopkanalen aan te bieden? Bel ons dan via 0572 - 36 38 90 of stuur een mail naar info@overwegolie.nl.

× Filteren

Direct door naar

Vet