Kroon Oil

Overweg Olie is al 15 jaar officieel dealer en partner van Kroon-Oil, de wereldwijd opererende smeermiddelenleverancier. Onze producten van Kroon-Oil worden voornamelijk gebruikt in de agrosector en automotive-sector. Verder maken we op onze website gebruik van de innovatieve kentekentool van Kroon-Oil om jou als consument te helpen bij het maken van de juiste keuze olie voor jouw voertuig. Deze kentekenzoeker kun je hiernaast activeren.

Lees verder


290 resultaten

Over Kroon-Oil

Kroon-Oil richt zich al sinds 1906 op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige smeermiddelen en onderhoudsproducten, zoals motoroliën, transmissieoliën, hydraulische oliën, industriële oliën en vetten. Kroon-Oil producten worden geproduceerd in Nederland, maar geleverd over de hele wereld. De ontwikkeling van smeermiddelen staat nooit stil en Kroon-Oil beweegt steeds mee met de innovaties binnen de automotive markten, de landbouwsector, de industriële sector en andere sectoren. Kroon-Oil is een onafhankelijke producent van eersteklas smeermiddelen en doet zelf alles van A tot Z in eigen huis. Met de allerbeste basisproducten en met veel zorg en aandacht is Kroon-Oil in staat snel in te springen op marktontwikkelingen en technische trends en te komen tot maatoplossingen voor specifieke wensen van klanten.

Kroon-Oil en Overweg Olie

Overweg Olie gelooft in de uitstekende kwaliteit van Kroon-Oil en kan jou daardoor het beste en breedste assortiment motoroliën online aanbieden. De motoroliën van Kroon-Oil zijn o.a. geschikt voor auto’s en lichte bedrijfswagensvoertuigen in de agrarische sectormotorfietsen en boten. Verder beschikken we over een groot assortiment half-synthetische oliën, zoals de Kroon Olie SP Gear 1011 en volledige synthetische transmissieoliën, zoals de Kroon Olie Gearlube Racing 75W140 en de Kroon Olie Syngear 75W90. Natuurlijk hebben we ook transmissieoliën, zoals de Kroon Olie Classic Gear EP90 en de Kroon Olie Gearlube GL-4 80W. De Kroon-Oil vetten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en beschikken daardoor over diverse uitstekende eigenschappen.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over een product van Kroon-Oil? Bel ons dan via 0572 - 36 38 90 of stuur een mail naar info@overwegolie.nl. We geven jou graag deskundig advies over welk product van Kroon-Oil het meest geschikt is voor jouw toepassing.