Mobil

Overweg Olie is leverancier van de producten van Mobil, een merk dat eigendom is van het Amerikaanse olie- en gasbedrijf ExxonMobil. De Mobil-producten van Overweg Olie worden met name geleverd aan zakelijke gebruikers in o.a. de industriesector en de aannemerij. Vind je een product niet in de webshop? Geen probleem, neem contact met ons op en wij regelen het voor jou met onze partners bij Mobil.

Lees verder


Categorie


Biologisch afbreekbaar

(5)

DIN 51524-2 HLP

(3)

Merk

(225)

Viscositeit


Voedselveilig NSF H1

(24)

240 resultaten

Over Mobil

De merknaam Mobil is eigendom van en wordt beheerd door het Amerikaanse olie- en gasbedrijf ExxonMobil. Mobil, een directe afstammeling van Standard Oil, was oorspronkelijk bekend als Socony, wat staat voor de Standard Oil Company of New York. Socony fuseerde in 1931 met Vacuum Oil Company en de bedrijfsnaam veranderde daarna in Socony-Vacuum Oil Company. In 1963 werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Mobil Corporation. In 1998 ging Mobil fuseren met Exxon om ExxonMobil te vormen, maar Mobil bleef wel een eigen merknaam na deze fusie.

 

Mobil & Overweg Olie

Het assortiment Mobil-producten van Overweg Olie is zeer uitgebreid. In het assortiment bevinden zich onder andere hydrauliek oliën, vetten en diverse industriële producten. Ook is het aanbod aan motorolie erg breed.

Enkele voorbeelden van producten binnen het Mobil assortiment zijn:

 

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over een product van Mobil? Bel ons dan via 0572 - 36 38 90 of stuur een mail naar info@overwegolie.nl. We geven jou graag deskundig advies over welk Mobil-product het meest geschikt is voor jouw toepassing.

× Filteren

Direct door naar

Biologisch afbreekbaar

(5)

DIN 51524-2 HLP

(3)

Merk

(225)

Viscositeit

Voedselveilig NSF H1

(24)