Overweg Olie

Overweg Olie levert ook olie onder het eigen merk Overweg Olie. Het gaat hier om olie van topkwaliteit die prijstechnisch ook nog eens superinteressant is. Dit eigen merk olie wordt met veel succes gebruikt in de agrosector en in de automotive- en industriesector. Onze eigen productlijn wordt afgevuld door De Oliebron, een partner waarmee wij al jaren samenwerken.

Lees verder


Categorie


DIN 51524-2 HLP

(2)

DIN 51524/3 VHLP (HVI)

(1)

Merk


Viscositeit


46 resultaten

Over De Oliebron

De Oliebron is marktleider op het gebied van private label en een van de grootste producenten en specialisten van smeermiddelen in West-Europa. De Oliebron werd in 1891 in Rotterdam opgericht en is sinds 1967 in Zwijndrecht gevestigd. Alle investeringen uit dit rijke verleden, maar ook de investeringen in de komende jaren zijn erop gericht om de klanten van De Oliebron, waaronder Overweg Olie, nog beter van dienst te kunnen zijn. De Oliebron hecht veel waarde aan de veiligheid, gezondheid en milieu van haar producten.

Producten van ons eigen merk

Ons eigen merk Overweg Olie vindt voornamelijk toepassing in de agrosector, de automotive-sector en de industriesector. Enkele producten van ons eigen merk zijn:

 

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over een product van ons eigen merk? Bel ons dan via 0572 - 36 38 90 of stuur een mail naar info@overwegolie.nl. We geven jou graag deskundig advies over welk product van het merk Overweg Olie het meest geschikt is voor jouw toepassing.

× Filteren

Direct door naar

DIN 51524-2 HLP

(2)

DIN 51524/3 VHLP (HVI)

(1)

Merk

Viscositeit