Quaker Houghton

Overweg Olie is - uitsluitend voor de industriële markt - leverancier van de producten van Quaker Houghton. Dit Amerikaanse bedrijf is momenteel wereldleider in metaalbewerkingsvloeistoffen. In onze webshop staat slechts een beperkt assortiment Quaker Houghton producten, maar bij Overweg Olie zijn wel alle producten van Quaker Houghton verkrijgbaar. Vind je een bepaald product niet in de webshop? Geen probleem, neem contact met ons op en wij regelen het voor jou met onze partners bij Quaker Houghton.

Lees verder


Categorie


Merk


6 resultaten

Over Quaker Houghton

Quaker en Houghton waren twee zeer grote producenten van metaalbewerkingsvloeistoffen die zijn gefuseerd tot het bedrijf Quaker Houghton. Door deze fusie zijn ze nu samen wereldwijd de grootste producent van metaalbewerkingsvloeistoffen. Het bedrijf is actief in meer dan 25 landen en heeft duizenden klanten in staal-, aluminium-, automobiel-, ruimtevaart-, offshore-, blik-, mijnbouw- en metaalbewerkingsbedrijven. De hoogwaardige, innovatieve en duurzame oplossingen van Quaker Houghton worden gerealiseerd op basis van de beste technologie en diepgaande proceskennis. De chemici, ingenieurs en experts van Quaker Houghton werken nauw samen met klanten om zodoende de producten nog efficiënter en effectiever te maken.

 

Overweg Olie & Quaker Houghton

De Quaker Houghton-producten van Overweg Olie zijn uitsluitend bedoeld voor de industriële markt en dan met name voor de metaalbewerkingsmarkt. Enkele producten uit onze webshop zijn:

  • Quaker Houghton Hocut 5450: een volledig synthetische metaalbewerkingsvloeistof met speciale polymeersmeermiddelen en corrosieremmers. Deze minerale, olievrije en transparante oplossing zorgt voor een lange levensduur van het smeermiddel en een uitstekende olieafstotendheid. Hocut 5450 is ontworpen voor het verspanen en slijpen van ferromaterialen, waaronder gietijzer en staal.
  • Quakercool 3618 HBFF: deze hoogwaardige micro-emulsie is bij uitstek geschikt voor alle bewerkingen waarbij een hoge kwaliteit van oppervlakteafwerking en smering vereist zijn. Het is een ideaal product voor de algemene bewerking van de meeste materialen en het wordt aanbevolen voor alle bewerkingen van staal, gietijzer en aluminiumlegeringen.

 

Meer informatie nodig?

Heb je vragen over een Quaker Houghton-product? Bel ons dan via 0572 - 36 38 90 of stuur een mail naar info@overwegolie.nl. We geven jou graag deskundig advies over welk Quaker Houghton-product het meest geschikt is voor jouw toepassing.

× Filteren

Direct door naar

Merk