Compressor olie

Ben je op zoek naar industriële olie? Dan ben je bij Official Kroon-Oil dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment industriële oliën voor diverse toepassingen, zo ook voor jouw industriële compressor. Compressorolie bijvullen of Compressorolie vervangen? Bekijk hier onder ons aanbod. Meer informatie nodig?

Lees verderMerk


Voedselveilig NSF H1

(17)

Viscositeit

(1)
(8)
(8)
(12)
(10)
(4)
(4)
(1)
(1)

71 resultaten

Overweg Olie en Kroon-Oil

Kroon Oil richt zich al decennia lang op het doorontwikkelen en produceren van hoogwaardige en betrouwbare compressorolie. Door de unieke samenwerking met Kroon Oil kan Overweg Olie het beste en breedste assortiment aan kroon compressor olie online aanbieden. Zoek je een een krachtige en betrouwbare smeerolie voor zuigcompressoren en schottencompressoren, zoals de Kroon Oil Compressol H100 Compressorolie of de Kroon Oil compressol H68? Bij Overweg Olie bestel je de gewenste compressor olie eenvoudig en snel in de juiste hoeveelheid. Benieuwd welke olie voor jouw compressor geschikt is? Vraag het aan onze klantenservice. (0572 363 890)

 

Kroon-Oil Compressorolie

Om schade aan de compressor te voorkomen, is het zeer belangrijk om de juiste olie te gebruiken. Maar wat is compressorolie en welke compressorolie heb ik nodig voor mijn olie compressor? U dient bij het kiezen van de juiste compressorolie rekening te houden met de volgende aspecten: het type compressor, de omstandigheden waarin je gebruik maakt van de compressor, de minimale en maximale omgevingstemperaturen bij gebruik, de vereiste verspreidende en zuiverende eigenschappen van de compressorolie, de vormgeving van de comprimeerbare gassen, de compatibiliteit van de gassen en natuurlijk de gewenste en juiste viscositeit. De Kroon Oil compressoroliën voldoen aan al deze aspecten. Bovendien is het mogelijk bij gebruik van de Kroon Oil producten om jouw verversingsinterval te verlengen. Let hierbij goed op de specificaties die worden weergegeven door Kroon Oil. De voorgeschreven vereisten van de fabrikant van jouw compressor moeten altijd nagestreefd worden.

 

× Filteren