QCS-80001 | ALFA ROMEO 159/BRERA

Prijs
Kies aantal
Per eenheid
Inhoud
€125,05
€113,72
€113,72
1 Stuk
  • Meerdere aantallen nodig? Krijg korting! Vraag offerte aan.
  • Zakelijk bestellen: Op rekening mogelijk
  • Spoed? Neem contact op:

De Alfa Romeo 159/Brera is een adapter die te gebruiken is bij het uitvoeren van een PowerFlush behandeling. Deze adapter vormt de verbinding tussen het voertuig en het PowerFlush-apparaat. Weet je niet welke adapter de juiste keuze is? Kijk dan in onze productadviesdatabase. 

 

WERKWIJZE POWERFLUSH

De PowerFlush spoelt en reinigt de volledige automatische transmissie zeer snel en effectief. Daarna voorziet de PowerFlush de transmissie van verse automatic transmission fluid, kortweg ATF genaamd. Met een PowerFlush behandeling kunnen schakelklachten vanwege vervuiling eenvoudig worden verholpen. Hierna schakelt de transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw.


Artikelnummers

32547 - 1 Stuk QCS-80001 | ALFA ROMEO 159/BRERA

heeft u vragen of advies nodig?

Bram helpt u graag verder. Stuur ons een bericht of bel ons. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00.

Stuur bericht 0572 363 890

Multibranded totaalleverancier van smeer-technische oplossingen

Overweg Olie heeft een uitgebreid assortiment motorolie, hydrauliek olie, metaalbewerkingsolie en transmissie olie voor diverse toepassingen. Verder zijn we al jaren een betrouwbaar aanspreekpunt voor advies, levering en plaatsing van smeer-technische equipment.

Unieke samenwerking met Kroon Oil

Overweg Olie startte in 2007 in de regio Salland, maar inmiddels zijn we steeds meer landelijk en zelfs tot in België actief. Onze webshop kent een unieke samenwerking met de wereldwijd opererende smeermiddelenleverancier Kroon Oil. Dankzij een directe koppeling met de data van Kroon Oil krijg je altijd adequate en de meest actuele informatie, smeermiddelenadviezen, productinformatie, foto’s en voorraad. 

Leverancier van Exxon Mobil

Overweg Olie heeft haar assortiment in 2020 uitgebreid met producten van ExxonMobil, wereldwijd een van de grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasbedrijven.

Leverancier van Shell, Castrol en Frago

Overweg Olie is naast dealer van ExxonMobil ook official dealer van Kroon-Oil, Putoline en leverancier van Shell, Fragol en Castrol koelsmeermiddelen. In combinatie met een eigen productlijn van Overweg Olie is Overweg hiermee multi branded met alleen maar kwaliteitsproducten voor elke sector.