Compressor olie

Ben je op zoek naar industriële olie? Dan ben je bij Official Kroon-Oil en Putoline dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment industriële oliën voor diverse toepassingen.

 

Kroon Oil richt zich al decennia lang op het doorontwikkelen en produceren van hoogwaardige en betrouwbare compressor oliën. Door de unieke samenwerking met Kroon Oil kan Overweg Olie het beste en breedste assortiment aan compressor olie scherp geprijsd online aanbieden. Zoek je een smeerolie voor perslucht aangedreven werktuigen, zoals de Kroon Oil Pneumolube compressorolie? Of zoek je een krachtige en betrouwbare smeerolie voor zuigcompressoren en schottencompressoren, zoals de Kroon Oil Compressol H100 Compressorolie. Bij Overweg Olie bestel je de gewenste compressor olie eenvoudig en snel in de juiste hoeveelheid.

 

Om schade aan de compressor te voorkomen, is het zeer belangrijk om de juiste olie te gebruiken. Je dient bij het kiezen van de juiste compressorolie rekening te houden met de volgende aspecten: het type compressor, de omstandigheden waarin je gebruik maakt van de compressor, de minimale en maximale omgevingstemperaturen bij gebruik, de vereiste verspreidende en zuiverende eigenschappen van de compressorolie, de vormgeving van de comprimeerbare gassen, de compatibiliteit van de gassen en natuurlijk de gewenste en juiste viscositeit. De Kroon Oil compressoroliën voldoen aan al deze aspecten. Bovendien is het mogelijk bij gebruik van de Kroon Oil producten om jouw verversingsinterval te verlengen. Let hierbij goed op de specificaties die worden weergegeven door Kroon Oil. De voorgeschreven vereisten van de fabrikant van jouw compressor moeten altijd nagestreefd worden.

Advies op maat

Alles wissen 6 resultaten

Onze producten

Kom je er niet uit? Gebruik advies op maat met je kenteken of gebruik slim zoeken op merk of type.

20 L Pail - Carsinus FC 46

Overweg Vast laag


200,57

Kroon Olie Multifleet Gas Engine SAE 40 Motorolie
Ook in
· 60 L Drum
· 208 L Vat
20 Liter - Kroon Oil Compressol FGS 100 H1 Compressieolie


341,90

Kroon Oil Compressol FGS 100 H1 Compressieolie
Ook in
· 208 Liter
20 Liter - Kroon Oil Compressol FGS 46 H1 Compressieolie


300,85

Kroon Oil Compressol FGS 46 H1 Compressieolie
Ook in
· 208 Liter
1 Liter - Kroon Oil Compressol H100 Compressorolie


10,72

Kroon Oil Compressol H100 Compressorolie
Ook in
· 5 Liter
· 20 Liter
· 60 Liter
· 208 Liter
1 Liter - Compressol H68


10,60

Compressol H68
Ook in
· 5 Liter
· 20 Liter
· 60 Liter
· 208 Liter
5 Liter - Compressol SCO 46


38,22

Compressol SCO 46
Ook in
· 20 Liter
· 60 Liter
· 208 Liter
Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening