Foodgrade olie

Ben je op zoek naar foodgrade olie? Dan ben je bij Official Kroon-Oil dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment industriële oliën voor diverse toepassingen.

Lees verderMerk


Voedselveilig NSF H1

(11)

Viscositeit

(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)

12 resultaten

 

Kroon Oil Foodgrade Olie

Kroon Oil heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van foodgrade olie. Door de unieke samenwerking met Kroon Oil kan Overweg Olie het beste en breedste assortiment op het gebied van foodgrade oliën scherp geprijsd online aanbieden. 

Wat is Foodgrade olie

Wat is Foodgrade Olie precies? In de voedings- en levensmiddelenindustrie zijn de machine onderdelen veel in contact met voedingswaren en detergenten. Hiervoor is het van belang dat de producten die u gebruikt voor het onderhoud van deze machines NSF gecertificeerd zijn. Overweg Olie levert diverse kwalitatief hoogwaardige foodgrade smeermiddelen en oliën die zorgen voor een langdurige bescherming tegen corrosie en minimale slijtage van de onderdelen. 

Diverse Foodgrade artikelen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in een combideal. Zo krijg je bij een 208L vat Kroon Oil Perlus FG H1 Foodgrade, de Kroon Oil Perlus FG 46 H1 Foodgrade of de Kroon Oil Perlus FG 32 H1 Foodgrade een verrijdbare olie-installatie met 25% korting.

foodgrade olie

× Filteren