• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Gratis retourneren
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 126 klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 126 klantbeoordeling

Naaimachine olie nodig?

Naaimachine oliën zorgen voor een uitstekende smering van onder andere naaimachines waardoor de kans op schade aan of vastlopen van de naaimachine tot een minimum beperkt wordt. Bovendien gaat een goed gesmeerde naaimachine veel langer mee.

Lees verder

Advies op maat

Alles wissen 4 resultaten

Onze producten

Kom je er niet uit? Gebruik advies op maat met je kenteken of gebruik slim zoeken op merk of type.

Vanaf 6,52 per Liter

Paraflo 15
Paraflo 15
Verkrijgbaar in 4 varianten.
Bekijk producten

Vanaf 7,04 per Liter

Kroon Olie Paraflo 32 Foodgrade Olie
Kroon Olie Paraflo 32
Verkrijgbaar in 3 varianten.
Bekijk producten

Vanaf 6,43 per Liter

Kroon Olie Paraflo 68 Foodgrade Olie
Kroon Olie Paraflo 68
Verkrijgbaar in 3 varianten.
Bekijk producten

Vanaf 5,61 per ML

Kroon Oil SMO 1830 Naaimachineolie
Kroon Oil SMO 1830 Naaimachineolie
Verkrijgbaar in 5 varianten.
Bekijk producten

Kroon Oil naaimachine olie

Official Kroon Oil en Putoline dealer Overweg Olie levert naaimachine olie voor diverse toepassingen. Al meer dan 100 jaar lang produceert Kroon Oil naaimachine oliën en deze wereldwijd opererende smeermiddelenleverancier is constant bezig met de doorontwikkeling en optimalisatie van deze olie. Onze naaimachine oliën beschikken dan ook over unieke en betrouwbare eigenschappen. Dit komt o.a. door het gebruik van hoogwaardige basisoliën waaraan diverse geavanceerde additieven zijn toegevoegd.

 

Soorten naaimachineolie

SMO 1830 naaimachineolie van Kroon Olie is een krachtige, zuurvrije, nagenoeg reuk- en kleurloze naaimachineolie. Deze minerale olie bestaat hoofdzakelijk uit een mengsel van verzadigde paraffinische en cyclo-paraffinische koolwaterstoffen. Door de hoge zuiverheid is het product voor veel doeleinden te gebruiken. SMO 1830 is verkrijgbaar per 100 ml, 1 liter of in vaten van 20, 60 of 208 liter. De Paraflo naaimachine olie van Kroon Olie is ook een krachtige naaimachine olie die bestaat uit een combinatie van paraffinische en cyclo-paraffinische koolwaterstoffen. Door de zeer intensieve raffinagebehandeling is Paraflo geheel kleurloos, reukloos en zuurvrij. Paraflo is verkrijgbaar per liter of in vaten van 20, 60 of 208 liter.

 

Industriële toepassingen van naaimachine olie

Naaimachine oliën zijn in het bijzonder geschikt voor de textiel- en kunstzijde-industrie, maar ook voor de farmaceutische, medische en cosmetische sector. Ook is het mogelijk om naaimachine olie te gebruiken in de levensmiddelensector. Dit kan echter alleen wanneer de producten slechts incidenteel in aanraking mogen komen met deze olie.

Let op!
Toepassing van een minerale olie bij de verwerking van voedings- en genotmiddelen is bij wet gebonden aan beperkingen of zelfs helemaal verboden. Paraflo voldoet echter volledig aan de gestelde kwaliteitsnormen voor medicinale, witte olie. Paraflo is dan ook overal inzetbaar waar gebruik van een dergelijk smeermiddel is toegestaan.

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening