Vacuümpompolie

Ben je op zoek naar vacuümpompolie? Dan ben je bij Official Kroon-Oil dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment industriële oliën voor diverse toepassingen. 

Lees verderMerk


Viscositeit


6 resultaten

 

Kroon-Oil 

Al meer dan 100 jaar richt Kroon Oil zich op het produceren en doorontwikkelen van diverse soorten oliën waaronder vacuümpompolie. Door deze jarenlange ervaring is vacuümpompolievan Kroon Oil uitermate geschikt voor diverse toepassingen. Zoek je olie voor een vacuümpomp waarvoor een HLP-olie wordt voorgeschreven, zoals de Kroon Oil Carsinus VAC 68 vacuümpompolie? Of zoek je een betrouwbare vacuümpompolie met een solvente basis, zoals de Kroon Olie Carsinus VAC 220 Vacuümpompolie, de Carsinus VAC 10W-30 of de Overweg vacuumpompolie? Bij Overweg Olie bestelt je de gewenste vacuümpompolie eenvoudig en snel.

 

Waarom vacuümpompolie?

Vacuümpompolie dient als een mechanisch smeermiddel en een medium voor het invangen van gasmoleculen. Het is chemisch stabiel, niet reactief voor de meeste gassen en materialen en heeft een lage dampspanning.

Wanneer je een vacuümpomp gebruikt moet u vertrouwd raken met de vacuümpomp olie. Elke soort pomp heeft zijn eigen vereisten voor olie en de olie moet periodiek worden geïnspecteerd en vervangen worden. Vacuümpompolie is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals koolwaterstof, siliconen en andere soorten die zijn geformuleerd voor vacuümtoepassingen. Advies nodig over de juiste vacuümpompolie voor jouw vacuümpomp? Neem telefonisch contact met ons op via (0572 363 890)

 

 

× Filteren

Merk

Viscositeit