• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Gratis retourneren
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 168 klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 168 klantbeoordeling

Kiwa-tank voor Veehouderij Westerhof

Veehouderij Westerhof in Dalfsen wordt gerund door Erik Westerhof. Het betreft een melkveebedrijf met 120 melkkoeien, en daarnaast nog 11.000 maiskippen. Het agrarisch bedrijf heeft dagelijks 3 tractoren en een shovel in gebruik. Voor het onderhoud heeft hij regelmatig smeermiddelen zoals motorolie, hydrauliekolie en vetten nodig. Deze bestelt hij bij Overweg Olie, zijn vaste leverancier voor agrarische smeermiddelen.

 

Kiwa tank geïnstalleerd

Omdat ook alle dieseltanks in 2015 Kiwa-gecertificeerd moesten zijn, heeft ook Westerhof zijn dieseltank vervangen door een nieuwe 3.000 liter dieseltank met pomp en teller. Als gecertificeerd installatiebedrijf kwam Overweg Olie afgelopen week de Kiwa tank leveren en installeren.

 

'Hoe kijk je terug op de plaatsing?'
Erik Westerhof: "De plaatsing van de Kiwa tank verliep prima! Overweg moest wel even improviseren, vanwege de verbouwing van mijn boerderij stond een bouwkraan in de weg. Daarom hebben we de dieseltank over de boerderij heen gehesen naar de juiste plek. Dat was wel een mooi gezicht, zoals je kan zien op de foto’s. Overweg Olie heeft het met geduld aangepakt en de brandstoftank netjes geplaatst."

 

kiwa-dieseltank-overweg-olie-veehouderij-westerhof-dalfsen-kraan-2-jpg.png

 

'Zou je Overweg aanbevelen bij andere agrariërs?'
"Zeker! Overweg is betrouwbaar en leveren goed werk. Verder vind ik het gewoon plezierig zaken doen met Overweg. Als je ze belt, wordt er direct actie ondernomen. Een goede service met een vlotte afhandeling”, aldus Erik.

 

kiwa-dieseltank-overweg-olie-veehouderij-westerhof-dalfsen-2-jpg.png

 

 

Bij Overweg Olie hebben verstand van KIWA dieseltanks, lees meer informatie over dieseltanksMeer over kiwa-certificering is te vinden op de website van Kiwa.

Advies op maat


Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening