Metaalbewerkingsolie

Ben je op zoek naar metaalbewerkingsolie? Dan ben je bij Official Kroon-Oil dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Naast Official dealer van Kroon- Oil is Overweg Olie leverancier van Castrol en Quaker voor de metaalbewerkingsindustrie. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment industriële oliën voor diverse toepassingen.

Lees verderMerk


ml spuitbus

(1)

38 resultaten

Metaalbewerkingsolie

Zo levert Kroon olie al jaren de Kroon-Oil Espadon en de Kroon-Oil Emtor. Deze beide varianten van MetaalbewerkingsOlie zijn ook nog verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo levert Overweg Olie de Espadon ZCZ-1500 ISO 32, maar ook de Espadon ZCZ-1200 ISO 5. Van de Kroon-Oil Emtor levert Overweg Olie de Emtor UN-5200 en de Kroon Oil Emtor BL-5400. Naast de Kroon Oil metaal bewerkingsoliën levert Overweg Olie ook de Castrol Hysol XF en de Quaker Quakercool 3750.

Castrol Hysol XF

Castrol Hysol XF is een universele en biostatische metaalbewerkingsvloeistof. Bij deze emulgeerbare metaalbewerkingsvloeistof met EP-eigenschappen is gebruik gemaakt van hooggeraffineerde minerale olie en de zgn. synthetische additieven-technologie.

Kroon-Oil Emtor

Emtor is een emulgeerbare metaalbewerkingsolie, gebaseerd op een minerale olie, waaraan hoogwaardige emulgatoren en diverse additieven zijn toegevoegd. Indien het product wordt toegevoegd aan water worden de volgende eigenschappen verkregen:

  • Stabiele, melkachtige emulsie
  • Goede bescherming tegen corrosie
  • Weinig neiging tot schuimvorming

Grotanol SR2

Grotanol SR-2 is een reinigingsmiddel zonder mineraalolie voor koelsmeermiddelreservoirs van metaalbewerkingsmachines. Grotanol SR-2 doodt bacteriën en fungi, emulgeert opdrijvende olie en weekt aangekoekt vuil los. Bovendien beschermt Grotanol SR-2 tegen roest.

 

× Filteren