2-takt olie

Tweetaktmotoren presteren beter met de juiste 2-takt olie. Ben je op zoek naar hoogwaardige motorolie voor een bromfiets, motorfiets, scooter, 2t auto, generator, grasmaaier of kettingzaag? Official Kroon Oil en Putoline dealer Overweg Olie levert een uitgebreid assortiment tweetakt olie, uitermate geschikt voor zeer veel motoren van diverse merken en voor talrijke toepassingen.

Lees verderMerk


Viscositeit


17 resultaten

2-takt olie bijvullen

Bij het bijvullen van 2 takt olie is het vooral belangrijk om te letten op de juiste mengverhouding van de olie en de benzine. We adviseren om te kiezen voor een verhouding van olie en benzine van tussen de 1 op 50 en de 1 op 100. Te veel of te weinig olie heeft namelijk erg veel invloed op de prestaties van je bromfiets, motorfiets, scooter, 2t auto, generator, grasmaaier of kettingzaag.

 

Soorten 2-takt olie

Alle tweetakt olie van Kroon Olie en Putoline in het uitgebreide assortiment van Overweg Olie beschikken over hoogwaardige en betrouwbare eigenschappen. Kroon Oil en Putoline hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van olie. Er wordt gebruik gemaakt van uitstekende basisoliën waaraan diverse geavanceerde specifieke additieven zijn toegevoegd. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat alle Kroon Olie en Putoline 2-takt olie uniek is. Een uitstekende tweetakt olie voor zowel luchtgekoelde als watergekoelde tweetaktmotoren is bijvoorbeeld de Kroon Oil Maestrol motorolie. Zoek je een betrouwbare motorolie die speciaal is ontwikkeld voor scooters, dan is de Kroon Oil Scoosynth motorolie een prima keuze. bij Overweg Olie bestel je eenvoudig en snel de gewenste tweetakt olie in de juiste hoeveelheid.

 

Welke 2-takt olie kopen?

Weet je niet welke tweetakt olie het meest geschikt is voor jouw bromfiets, motorfiets, scooter, 2t auto, generator, grasmaaier of kettingzaag? Gebruik dan onze online adviestool en je ziet meteen welk product het meest geschikt is. Overweg Olie heeft altijd de juiste 2-takt olie voor een lage prijs per liter!

× Filteren