4-takt olie

Viertaktmotoren presteren beter met de juiste 4-takt olie. Ben je op zoek naar hoogwaardige motorolie voor een motorfiets, scooter, auto of de buitenboordmotor van een 4-takt boot? Official Kroon Oil en Putoline dealer Overweg Olie levert een uitgebreid assortiment viertakt olie, uitermate geschikt voor zeer veel motoren van diverse merken en voor talrijke toepassingen.

Lees verderMerk


Viscositeit


Liter

(1)

Liter

(1)

54 resultaten

Eigenschappen 4-takt olie

Enkele eigenschappen van onze 4-takt oliën zijn:
- uitmuntende bescherming tegen slijtage, zowel bij extreem lage als extreem hoge temperaturen;
- uitstekende smering onder de meest extreme bedrijfscondities;
- minimaal olieverbruik door lage vluchtigheid;
- maximale motorprestaties door zeer lage inwendige wrijving;
- zeer hoge en stabiele viscositeitsindex;
- uitstekende reinigende eigenschappen waardoor de motor inwendig schoon blijft;
- soepel en trefzeker schakelgedrag.

 

Soorten 4-takt olie

Alle Kroon Olie en Putoline viertakt oliën in het uitgebreide assortiment van Overweg Olie beschikken over hoogwaardige en betrouwbare eigenschappen waaraan hypermoderne additieven zijn toegevoegd. In onze 4-takt oliën zijn alle viscositeiten opgenomen die geschikt zijn voor jouw motor, zoals de 10W40, 5W40 en de 15W50. Een uitstekende viertakt olie is bijvoorbeeld de Kroon Oil Expulsa 5W50 motorolie. Deze vol-synthetische motorolie is met name ontwikkeld voor moderne hightech motorfietsen met hoge tot zeer hoge vermogens. Een superieure smering, ook onder extreem hoge bedrijfstemperaturen, maakt dit product uitermate geschikt voor zeer sportief gebruik, zowel op straat als op het circuit. Ook de Kroon Oil Expulsa 10W40 motorolie is een prima keuze. Deze semi-synthetische motorolie voor hoogtoerige 4-takt motorfietsen is volgens de laatste technologieën ontwikkeld in samenwerking met Honda, Suzuki, Kawasaki en Yamaha. Beide Expulsa motoroliën beschikken over een JASO MA2 goedkeuring.

 

Welke 4-takt olie?

Weet je niet welke viertakt olie het beste past bij jouw motorfiets, scooter, auto of boot? Gebruik dan onze online adviestool en je ziet meteen welk product het meest geschikt is. Overweg Olie heeft altijd de juiste 4-takt olie voor een lage prijs per liter!

× Filteren