Olie apparatuur

Ben je op zoek naar olie apparatuur? Dan ben je bij Official Kroon-Oil en Putoline dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment olie apparatuur, van merken als Orion en Raasm, voor diverse toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze oliepompen, zoals een olie handhevelpomp of een handdraaipomp. Daarnaast zijn er ook diverse trechters en schenkkannen verkrijgbaar in de webshop. Vergeet  ook onze vatkranen en olie toebehoren niet!

Lees verder


47 resultaten

 

Olie apparatuur bij Overweg Olie

In de olie apparatuur catalogus van Overweg Olie zijn diverse soorten olie apparaten verkrijgbaar waardoor voor iedere situatie een oplossing verkrijgbaar is. De apparatuur die je kunt verkrijgen in de webshop van Overweg Olie zijn van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Daarnaast worden werkzaamheden makkelijker gemaakt, beter controleerbaar en hygiënischer. Daarnaast gaat er minder olie verloren wat betekent dat je onderaan de streep minder olie gebruikt wat een kostenvoordeel oplevert. Ook zijn de diverse afgiftemeters, afgiftepistolen en opvangwagens geschikt voor iedere situatie. Gaat het onverhoopt een keer mis bij je werkzaamheden met olie? Overweg Olie beschikt ook over vloerkorrels met een uitstekende absorberende werking waardoor de gelekte olie in een mum van tijd weer is opgelost.

 

De olie apparatuur die verkrijgbaar is in de webshop van Overweg Olie heeft uitstekende eigenschappen. Zo gaat de apparatuur bij normaal gebruik lang mee door de uitstekende kwaliteit van de producten. Daarnaast worden de producten ontwikkeld en geproduceerd door vooraanstaande merken zoals Raasm, Piusi, Orion en Gartec.