Merk


Antivries

Ben je op zoek naar antivries? Bij antivries kopen ben je bij Kroon-Oil en Putoline dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment winterproducten voor diverse toepassingen.

 

Antivries bestaat uit een 50/50 mengsel van water, antivries en een aantal hoogwaardige en unieke additieven. De antivries dient aan enkele eisen te voldoen om het predicaat geschikt te krijgen. Allereerst dient de zuurgraad goed te zijn. Ook dient de hoeveelheid sulfaten en chloor juist te zijn. Bovendien mogen er geen andere ongewenste stoffen in de antivriesvloeistof zitten. Tevens dient de antivries over de juiste hardheid te beschikken. Daarbij biedt antivries bescherming tegen schuimvorming, maar ook tegen corrosie van de verschillende systemen. Antivries brengt geen schade aan de metalen, rubberen, aluminium of kunststofonderdelen van je motor.

Lees verder

Advies op maat

6 resultaten

Wat is antivries?

Antivries een onverdund middel wat aan water toegevoegd kan worden waardoor het vriespunt verlaagd wordt. Hierdoor wordt schade door bevriezing aan uw voertuig voorkomen. Antivries dient voor het gebruik nog verdund te worden met leidingwater in de aanbevolen verhouding.


Kroon Oil Ruitensproeierantivries

Gedurende de wintermaanden is het belangrijk je ruitensproeierreservoir te voorzien van Kroon Oil ruitensproeierantivries. Deze ruitensproeierantivries zorgt er voor dat je ruitensproeiervloeistof en de bijbehorende leidingen niet bevriezen. Bovendien zorgt een toevoeging van antivries aan je ruitensproeiervloeistof ervoor dat geringe ijsaanslag op je autoruiten snel verwijderd wordt. Gemiddeld genomen beschermd iedere Kroon olie ruitensproeierantivries tot ongeveer -50 graden.

Zoekt u koelvloeistof?

Zoekt u koelvloeistof? Kijk dan snel op onze uitgebreide koelvloeistof pagina!

 

× Filteren

Merk

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening