Carburateur reiniger

Een carburateur reiniger van Overweg Olie reinigt carburateurs en onderdelen van brandstofinjectiesystemen snel en adequaat. Het verwijdert gom en vernis in het brandstofsysteem, maakt de automatische choke, sproeiers en injectienaalden schoon en voorkomt bovendien onregelmatig stationair draaien van de motor. Overweg Olie levert de Carb Cleaner Spray van Putoline, een universele carburateur- en injectiereiniger voor motorfiets, scooter en auto.

Lees verderMerk


Viscositeit


3 resultaten

Eigenschappen carburateurreiniger

De Carb Cleaner Spray van Putoline bestaat uit een mengsel van speciale oplosmiddelen. Putoline is kwaliteitsleverancier van een breed assortiment smeermiddelen en onderhoudsproducten, uitsluitend voor gemotoriseerde tweewielers. De jarenlange ervaring van Putoline, gecombineerd met een continue doorontwikkeling en research, staan garant voor optimale kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
Deze universele carburateur- en injectiereiniger van Putoline beschikt over de volgende eigenschappen.

Carb Cleaner Spray:

- verwijdert lak- en gomafzettingen van chokekleppen, gasnaalden en sproeiers;
- elimineert ongelijk stationair draaien en afslaan;
- herstelt het motorrendement;
- vermindert het brandstofverbruik.

 

Gebruiksaanwijzing carburateur reiniger

Lees voor het gebruik allereerst zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking.
Zorg dat de spuitbus op kamertemperatuur is. Een ideale verwerkingstemperatuur is tussen de 5°C en 30°C. Het is belangrijk om voor gebruik de spuitbus goed te schudden. Schakel verder de motor uit en laat de motor afkoelen. Demonteer daarna het luchtfilter en spuit de buitenkant van de carburateur in tot de vervuiling verdwenen is. Spuit de zichtbare delen aan de binnenkant van de carburateur in en laat het even inwerken. Start dan de motor en laat de motor draaien met een laag toerental. Spuit de carburateurreiniger tot slot meerdere malen in bij de luchtinlaat en voer het toerental van de motor op. Zet hierna de motor uit en plaats het luchtfilter weer terug.

 

Andere onderhoudsproducten

Naast carburateur reiniger beschikt Overweg Olie als Kroon Olie en Putoline dealer over een uitgebreid assortiment andere onderhoudsproducten voor diverse toepassingen, zoals remmenreiniger, siliconenspray, contactspray en ontvetter.

× Filteren

Merk

Viscositeit