Contactspray

Contactspray is ideaal voor het verwijderen van olieresten, roetresten, fluxresidu en condensatie van gevoelige elektronica en elektrische apparatuur. Het dringt snel door in moeilijk bereikbare plaatsen en droogt snel zonder residu achter te laten. Official Kroon Olie en Putoline dealer Overweg Olie levert twee soorten contactspray: de Contact Cleaner Spray en de Electric Spray.

Lees verderMerk


2 resultaten

Contact Cleaner Spray

Contact Cleaner Spray is een reinigingsmiddel voor elektrische componenten. Een speciaal additief voorkomt roest. Deze spray spuit onder hoge druk en daardoor komt dit reinigingsmiddel ook op moeilijk bereikbare plekken of op niet demontabele componenten. Contact Cleaner Spray is geschikt voor het reinigen en ontvetten van bougies, contactverbrekers en andere elektrische componenten.

 

Electric Spray vochtverdringer

Electric Spray is een siliconenvrije vochtverdringer met bijzondere eigenschappen. Corrosie door vocht is de grootste vijand van alle metaaldelen en leidt jaarlijks tot veel schade in industrie, huishoudens en wegverkeer. Deze spray bevat additieven die al het vocht verdrijven en een beschermlaagje van 0,002 mm dikte aanbrengen op alle behandelde oppervlakken. Dit uiterst fijne laagje geeft een prima bescherming van het metaal. Electric Spray is een uitstekende vochtverdringer voor de ontsteking van een auto. Het is bovendien prima te gebruiken voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen, als metaalbeschermer door het conserveren van ontvette delen, als reinigingsmiddel van contactpunten en als contactspray voor het conserveren van contactpunten. Electric Spray kent dus veel toepassingsmogelijkheden. Het wordt geleverd in een bijzondere verpakking met pompspray, maar zonder drijfgas.

 

Gebruiksaanwijzing contactspray

Lees allereerst zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking. Schakel voor de behandeling elektrische en elektronische apparaten uit. Het is belangrijk om voor gebruik de spuitbus goed te schudden. Spray de te behandelen oppervlakken gelijkmatig in. Na ongeveer een half uur kun je de behandelde apparaten weer in gebruik nemen.

× Filteren