Remmenreiniger

Overweg Olie beschikt over diverse soorten merken remmenreinigers waaronder Kroon Oil, Putoline en Motip. Al onze remmenreinigers hebben een uitstekend reinigende en ontvettende werking. Hierdoor zijn deze remmenreinigers prima geschikt voor het reinigen van remmen en diverse andere onderdelen.

 

Een remmenreiniger is een zeer krachtige reiniger en ontvetter die vuil, vet, olie en remvloeistof adequaat en snel verwijdert van veel onderdelen. Het is - zoals de naam al zegt - met name bedoeld voor de reiniging van remonderdelen, maar je kunt er nog veel meer mee. Het is een echte alleskunner! Pas echter wel op met plastic en rubberen onderdelen, want die zijn niet bestand tegen deze vloeistof.

Met een remreiniger kun je diverse onderdelen van je voertuig perfect en supersnel reinigen en ontvetten. Een remmenreiniger gaat bovendien slijtage en oververhitting van je remmen tegen en bevordert ook nog eens de remprestaties. Verder voorkomt remmenreiniger dat remblokken gaan piepen.

Let op!
Plastic en rubberen onderdelen zijn niet bestand tegen de vloeistof van remreinigers. We raden je daarom aan om bij gebruik van remreiniger plastic en rubberen onderdelen af te dekken. Daarmee voorkom je dat deze onderdelen aangetast worden door de remmenreiniger. Wanneer je slechts kleine hoeveelheden vuil, vet of olie wilt verwijderen, gebruik dan een doek met daarop wat remmenreiniger. Dan verspil je geen overbodige vloeistof en is de kans klein dat het op verkeerde onderdelen terechtkomt. Ook wanneer je de remschijven gaat vervangen, is het erg handig om remmenreiniger te gebruiken. De nieuwe remschijven worden dan in een schone omgeving geplaatst. Een remreiniger is ook te gebruiken om magnetische en elektrische contacten te reinigen.


Merk


ML

(1)

4 resultaten

× Filteren