Ruitenwisservloeistof

Ben je op zoek naar ruitenwisservloeistof? Dan ben je bij Official Kroon-Oil en Putoline dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment winterproducten voor diverse toepassingen.

Lees verderMerk


5 resultaten

 

Ruitenvloeistof is verkrijgbaar in twee soorten, namelijk in een winter- en een zomereditie. De winteruitvoering (vaak blauw van kleur) beschikt over unieke karakteristieken. Er zijn unieke antivriesadditieven toegevoegd aan de winteruitvoering waardoor deze ruitenvloeistof niet kan bevriezen bij temperaturen onder het nulpunt. Uiteraard behoudt deze ruitenvloeistof zijn reinigende werking en worden vuil en insecten streeploos van je ruit verwijderd. Bij de zomervariant van de ruitenvloeistof (vaak roze van kleur) ligt de nadruk vooral op reinigende eigenschappen tegen insecten en ander vuil. Om schade aan je voertuig te voorkomen, moet je bij vorst altijd de wintervariant van de ruitenvloeistof gebruiken zodat je leidingen en reservoir niet kunnen bevriezen. 

 

Kroon Oil heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van ruitenwisservloeistof. Door middel van de unieke samenwerking met Kroon Oil kan Overweg Olie het beste en breedste assortiment op het gebied van ruitenwisservloeistof scherp geprijsd online aanbieden.

 

× Filteren