Betalen

Welke betalingsmethode je ook kiest, de betaling van je bestelling is volkomen veilig. Overweg Olie biedt de volgende betalingsmethodes aan: 

  • iDeal
  • PayPal
  • Credit Card
  • Vooruitbetaling op rekening
  • Achterafbetaling op rekening

Bij Overweg Olie zijn er geen kosten verbonden aan het betalen. 

iDEAL 

iDEAL is de eenvoudigste, simpelste en veiligste manier om te betalen via het internet in de eigen omgeving van je bank. Heb je betaald met iDeal, maar geen bevestiging ontvangen dan is de betaling helaas mislukt. Controleer altijd of er daadwerkelijk geen geld is afgeschreven van je rekening. Is er wel geld afgeschreven van je rekening, maar je hebt geen orderbevestiging ontvangen, dan raden wij je aan om contact met ons op nemen.  

PayPal 

Bij Overweg Olie is ook het gebruik van PayPal mogelijk. Hierbij dien je over een PayPal account te beschikken met de correcte gegevens. PayPal zorgt ervoor dat je de vrijheid hebt om te kiezen welke betaalmethode je hanteert. Het is belangrijk om de orderbevestiging in de gaten te houden. Dat kan bij PayPal enkele minuten duren. Heb je geen orderbevestiging ontvangen, dan raden wij je aan om contact met ons op nemen. 

Vooruitbetaling op rekening 

Bij Overweg Olie kan je ook vooruitbetalen op rekening. Vooruitbetalen betekent, dat je na het invoeren van je bestelling een factuur ontvangt met het openstaande bedrag. Dit bedrag kun je dan zelf handmatig overmaken naar Overweg Olie. Vermeld bij het handmatig overmaken het ordernummer en factuurnummer. Zodra je betaling is ontvangen, ontvang je direct een e-mail met hierin de betalingsbevestiging. De goederen worden hierna zo spoedig mogelijk toegezonden. 

Achterafbetaling op rekening 

Bij Overweg Olie kan je ook achteraf betalen op rekening. Dit is echter alleen mogelijk voor zakelijke klanten. Particulieren dienen gebruik te maken van iDeal, PayPal of vooruitbetaling op rekening. Bij achterafbetaling op rekening worden de goederen direct aan verzonden, inclusief een factuur. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te voldoen. Achterafbetaling op rekening is alleen mogelijk na goedkeuring van de financiële administratie van Overweg Olie.