Veehouderij Westerhof over de plaatsting van een nieuwe dieseltank door Overweg Olie

Veehouderij Westerhof in Dalfsen wordt gerund door Erik Westerhof. Het betreft een melkveebedrijf met 120 melkkoeien, en daarnaast nog 11.000 maiskippen. Het agrarisch bedrijf heeft dagelijks 3 tractoren en een shovel in gebruik. Voor het onderhoud heeft hij regelmatig smeermiddelen zoals motorolie, hydrauliekolie en vetten nodig. Deze bestelt hij bij Overweg Olie, zijn vaste leverancier voor agrarische smeermiddelen.

Kiwa tank geïnstalleerd

Omdat alle dieseltanks Kiwa-gecertificeerd moeten zijn, heeft Westerhof zijn dieseltank vervangen door een nieuwe 3.000 liter dieseltank met pomp en teller. Als gecertificeerd installatiebedrijf mocht Overweg Olie de Kiwa tank leveren en installeren.

 

'Hoe kijk je terug op de plaatsing?'
Erik Westerhof: "De plaatsing van de Kiwa tank verliep prima! Overweg moest wel even improviseren, vanwege de verbouwing van mijn boerderij stond een bouwkraan in de weg. Daarom hebben we de dieseltank over de boerderij heen gehesen naar de juiste plek. Dat was wel een mooi gezicht, zoals je kan zien op de foto’s. Overweg Olie heeft het met geduld aangepakt en de brandstoftank netjes geplaatst."

 

kiwa-dieseltank-overweg-olie-veehouderij-westerhof-dalfsen-kraan-2-jpg.png

 

'Zou je Overweg aanbevelen bij andere agrariërs?'
"Zeker! Overweg is betrouwbaar en leveren goed werk. Verder vind ik het gewoon plezierig zaken doen met Overweg. Als je ze belt, wordt er direct actie ondernomen. Een goede service met een vlotte afhandeling”, aldus Erik.

 

kiwa-dieseltank-overweg-olie-veehouderij-westerhof-dalfsen-2-jpg.png

 

Ga je binnenkort een dieseltank kopen? Hier moet je op letten

Welke dieseltank is het meest geschikt in mijn situatie? Kies ik voor een kunststof of een metalen tank? En welke inhoud moet mijn dieseltank hebben? Aan welke eisen moet een brandstoftank eigenlijk voldoen? Allemaal vragen waarop we jou graag informeren.

Hier moet je op letten bij de aankoop van een dieseltank