Overweg Olie breidt assortiment verder uit!

Kroon-Oil

Onlangs zijn er vijf producten aan het al brede assortiment van Kroon-Oil toegevoegd. Hiermee probeert Kroon-Oil in te spelen en aan te sluiten bij de behoefte van de markt. Dat doen zij niet alleen door de productie van nieuwe producten, maar ook door de adviestool breder inzetbaar te maken.

 

De adviestool is uitgebreid met de groep compressoren, aggregaten en pompen! Door middel van het ‘Slim Zoeken’ kan er snel en intuïtief een specifiek apparaat of machine worden gevonden waarnaar er een uitgebreid smeermiddeladvies gepresenteerd wordt!

 

Kroon-Oil Kroontrak CVT 10W-40

De Kroontrak CVT 10W-40 is een moderne multifunctionele olie voor landbouw- en grondverzetmachines. Deze olie is multifunctioneel en daardoor te gebruiken als universeel product voor de smering van onder andere benzine- en dieselmotoren -ook diesel-turbo's-,  transmissie -ook moderne CVT's, hydraulische systemen en geschikt voor systemen met natte remmen.

 

Kroon Oil Kroontrak MTH 10W-30

De Kroontrak MTH 10W-30 is een STOU product, dat staat voor 'Super Tractor Oil Universal'. Het is een multifucntionele olie voor landbouw- en grondverzetmachines. Dit product is te gebruiken voor de smering van van benzine- en dieselmotoren, transmissies inclusief natte remmen en hydraulische systemen. 

 

Kroon Oil Econogear LS 80W-90

De Econogear LS 80W-90 is een minerale hypoïd transmissie-olie met 'Limeted Slip' toevoegingen en 'Extreme Pressure' additieven. Deze olie is ontwikkeld toepassingen in diverse 'Limeted Slip'en zelfblokkerende hypoïdaandrijvingen zoals sperdifferentiëlen, verdeelbakken en eindaandrijvingen waar de fabrikant een API GL-5 olie voorschrijft.

 

Kroon Oil Abacot MEP HD 150

De Abacot MEP HD 150  is een tandwielkastolie en geschikt voor de smering van zwaar belaste mechanische overbrengingen en voor lagesystemen met een hoge thermische belasting. Het is een vol-synthetische tandwielkastolie op basis van hoogwaardige PAO (polyalphaolefine basisoliën.

 

Kroon Oil Compressol AS 68

De Compressol AS 68 is een vol-synthetische 'Long Life' compressorolie bedoeld voor zwaarbelaste zuigercompressoren met hoge compressieeinddrukken en hoge compressieeindtemperaturen.

 

 

Bekijk hieronder de nieuwe Kroon Oil producten!