Kroon-Oil motorolie voor nieuwste auto modellen

Kroon-Oil

Technische ontwikkelingen aan de kant van OEM, additieven en basisoliën, resulteert in updates en verbetering van de Kroon-Oil producten. De verbetering in de producten zijn geschikt voor de nieuwste modellen van BMW, Mercedes en Renault. Tevens zijn deze motoroliën geschikt voor moderne benzine- en dieselmotoren in personen en bestelwagens, die zijn uitgerust met een roetfilter of katalysator. Ook voor de nieuwste generatie ultrazuinige benzine motoren en personenwagens, met of zonder hybridetechnologie zorgt Kroon-Oil voor de juiste motorolie. 

Kroon Oil Helar MSP+ 5W-40 motorolie

De Helar MSP+ 5W-40 is een uiterst moderne synthetische motorolie van absolute topklasse. De Helar MSP+ 5W-40 is speciaal ontwikkeld voor premium personenwagens met krachtige sportmotoren met hoge vermogens. Het product voldoet aan de nieuwste motoroliespecificaties zoals Porsche C40 en VW 511.00 waardoor dit product toegepast kan worden in de nieuwste Porsche en Bentley modellen en in de Lamborghini Urus. Ook is dit product geschikt voor toepassing in de nieuwste modellen van BMW en Mercedes. 

Kroon Oil Meganza MSP FE 0W20 motorolie

De Meganza MSP FE 0W-20 is een brandstof besparende synthetische motorolie speciaal ontwikkeld voor moderne benzine- en dieselmotoren bij personen- en bestelwagens die uitgerust zijn met roetfilter en/of katalysator. Door de specials Mid-SAPS formule gaan deze langer mee. De Meganza MSP FE 0W-20 is geschikt voor de nieuwste modellen van Renault RN17 FE specificatie en alle andere merken auto's met een ACEA C5 specificatie.

Kroon Oil Meganza MSP 5W-30 motorolie

De Meganza MSP 5W-30 is speciaal ontwikkeld voor moderne benzine- en dieselmotoren in personen- en bestelwagens die uitgerust zijn met een roetfilter en/of katalysator. Door de speciale Mid-SAPS formule gaan deze langer mee. Wanneer de fabrikant dit voorschrijft zijn verlengde verversingsintervallen mogelijk. Geschikt voor de nieuwste modellen van Renault die een RN17 specificatie voor schrijven en voor auto's met een ACEA C5 specificatie.

 

Zeker weten welke motorolie geschikt is voor jouw auto? Maak gebruik van de kentekentool!

Kroon Oil Enersynth FE 0W-16 motorolie

De Enersynth FE 0W-16 geschikt voor de nieuwe generatie ultrazuinige benzinemotoren van personenwagens, met of zonder hybridetechnology, doordat het een uiterst dunvloeibare brandstof besparende synthetische motorolie is. Door de lage viscositeit en speciale samenstelling levert deze motorolie een aanzienlijke bijdrage in het realiseren van een laag brandstofverbruik. Dit product kan door de lage viscositeit ook worden toegepast bij zeer lage buitentemperaturen.

Kroon Oil Avanza MSP+ 5W-30 motorolie

De Avanza MSP+ 5W-30 is de opvolger van de MSP 5W-30 en speciaal ontwikkeld voor moderne benzine- en dieselmotoren in auto's met roetfilter en/of katalysatoren. Door de speciale formule gaan deze langer mee. Deze olie biedt ook bescherming tegen het schadelijke fenomeen LSPI, Low Speed Pre Ignition. De Avanza MSP+ 5w30 is geschikt voor modellen met een PSA specificatie b71 2290>2019 en voor alle auto's die een ACEA C2 specificatie voorschrijven. 

Kroon Oil Asyntho 5W-30 motorolie

De Asyntho 5W-30 is een synthetische motorolie die geschikt is voor benzine- en dieselmotoren, met en zonder turbo, in personen- en bestelwagens voor zover deze aan de specificaties voldoen. De Asyntho 5W-30 is nu geüpgrade met de meest recente versie van API, met toevoeging van OEM specificaties.

Kroon Oil SP Gear 5015 transmissieolie

De Kroon-Oil SP Gear 5015 transmissieolie is een speciale synthetische SAE 75W-80 Multi MTF voor handgeschakelde transmissie en personen- en bestelwagens. Door de brede specificaties is SP Gear 5015 multifunctioneel inzetbaar in handgeschakelde transmissies als gerobotiseerde semiautomatische transmissies van de meeste automerken.

 

Bekijk hieronder de verbeterde Kroon Oil producten!