Welke motorolie voor mijn Nissan?

Is jouw vraag welke motorolie voor mijn Nissan? Overweg Olie heeft het juiste antwoord. Ben jij de eigenaar van een Nissan Micra, de Nissan Almera Tino of Nissan Primera, of rij je in een Nissan Juke, een Nissan Qashqai of een Nissan Note of een Nissan X-Trail? Of heb je misschien zelfs de legendarische Nissan GT-R? Of heb je een bedrijfswagen zoals de Nissan Primastar , Nissan Navara of de NV200 , NV300 of de grote NV400? Voor een uitstekende werking en prima onderhoud van de dieselmotor of benzinemotor van jouw Nissan is het erg belangrijk dat je de meest optimale motorolie gebruikt. En die vind je bij Overweg Olie. Wil je olie-advies op maat voor jouw Nissan? Maak dan gebruik van onze kentekenzoeker voor geschikte olie van het merk Kroon Oil.


Wil je olie-advies op maat voor jouw Nissan? Maak dan gebruik van onze kentekenzoeker. Voer je kenteken in en je ziet meteen welk product het beste past bij jouw voertuig. Overweg Olie: Altijd de juiste olie tegen een lage prijs per liter!


Lees meer ...

Check direct welke olie je nodig hebt

Meest verkocht voor Nissan:


Strenge eisen motorolie van Nissan

Laat de motorolie van jouw Nissan regelmatig verversen door olie die aan de Nissan-normen voldoet. Dan weet je zeker dat de motor en het uitlaatsysteem van jouw auto lang meegaan. Nissan stelt hoge eisen aan motoroliën, olie van het merk Kroon Oil voldoet aan deze eisen. Deze strenge normen garanderen een doeltreffend onderhoud en een langere levensduur van jouw Nissan. In het instructieboekje staat hoe vaak de olie van jouw Nissan moet worden ververst.

Kroon Oil voldoet aan de hoge eisen die Nissan stelt aan motorolie

Welke viscositeit is geschikt voor mijn Nissan?

Viscositeit geeft de stroperigheid van olie aan bij een bepaalde temperatuur. Bij olie met de viscositeit 5W30 geeft het eerste cijfer (in dit voorbeeld 5) de viscositeit aan bij een lage temperatuur. Hoe lager het eerste cijfer, des te gemakkelijker maakt de motor een koude start. De letter W staat voor winter. Het laatste getal (in dit voorbeeld 30) geeft de viscositeit aan bij een warmgedraaide motor. Hoe hoger dit getal, hoe dikker de olie. Voor een Peugeot is motorolie met een viscositeit van 5W30, 10W40 of 15W40 het meest geschikt.


Wij versturen met

Overweg Olie verzend met DHL

Betaalwijzen

Bij Overweg Olie kan je betalen met iDeal, PayPal of Creditcard

Officiële Dealer

Overweg Olie is dealer van Kroon Oil

Social media

  • Betaal bij Overweg Olie met iDeal
  • Betaal bij Overweg Olie met PayPal
  • Betaal bij Overweg Olie met MasterCard
  • Betaal bij Overweg Olie met Visa
  • Overweg Olie verzend met PostNL
  • Overweg Olie verzend met DHL

Kotterstraat 20, 8102 HZ Raalte


Volg Overweg Olie

Volg Overweg Olie op Facebook Volg Overweg Olie op YouTube

  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Persoonlijk en snel advies
Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening