Welke motorolie voor mijn Volvo?

Welke motorolie in VolvoAls je je afvraagt Welke motorolie voor mijn Volvo? dan heeft Overweg Olie het juiste antwoord. Ben je de gelukkige bezitter van Volvo C30, Volvo V40, Volvo V50 of een mooie Volvo V60? Of wellicht heb je een trouwe Volvo V70 of diens opvolger, de volledig vernieuwde Volvo V90. Al dan niet in de stoere Cross Country uitvoering. Misschien gaat uw voorkeur uit naar de innovatieve Volvo XC60, recent zelfs uitgeroepen tot World Car of the Year 2018. Of heb je het voorrecht om te mogen rijden in het summum van Zweeds vakmanschap, de Volvo XC90?


Wil je olie-advies op maat voor jouw Volvo? Maak dan gebruik van onze kentekenzoeker op deze pagina. Voer je kenteken in en je ziet meteen welk product het beste past bij jouw Volvo. Overweg Olie: Altijd de juiste olie tegen een lage prijs per liter.


Lees meer ...


Meest verkocht voor Volvo:

heeft u vragen of advies nodig?

Bram helpt u graag verder. Stuur ons een bericht of bel ons. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00.

Stuur bericht 0572 363 890

Autoliefhebbers

Bij Overweg Olie zijn we allemaal autoliefhebbers! Voor een uitstekende werking en prima onderhoud van de motor van jouw Volvo is het erg belangrijk dat je de meest optimale motorolie gebruikt. Je bent bij ons aan het juiste adres voor jouw Volvo.

 

Wie zuinig is op zijn Volvo controleert regelmatig het oliepeil en zorgt voor tijdig olie verversen

Motorolie controleren en bijvullen

Bepaalde motorvarianten zijn voor het controleren van het oliepeil voorzien van een elektronische peilsensor, terwijl andere motorvarianten een oliepeilstok hebben. Overweg Olie adviseert om het oliepeil elke 2500 km te controleren. De betrouwbaarste meting wordt verkregen bij een koude motor vóór de start. Direct na het uitschakelen van de motor krijgt u een verkeerd resultaat. De peilstok geeft dan een te laag peil aan omdat de olie geen tijd heeft gehad om terug te lopen naar het oliecarter.