Overweg Olie vet goed gesmeerd!

Overweg Olie is een succesvolle, flexibele en krachtige verkooporganisatie. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor particulieren, overheden en bedrijven, van industrie tot agrarisch, van loon- en grondverzet tot transport en van mechanisatie- tot autobedrijven.

 

Vraag het onze klanten en zij zullen beamen dat Overweg Olie een no-nonsense bedrijf is dat haar afspraken nakomt. Dat kunnen wij garanderen, omdat we veel energie steken in ons voorraadbeheer en de bijbehorende logistieke processen. Een constante, gevarieerde voorraad en eigen transport, gecombineerd met de beste vervoerders van Europa, zorgen ervoor dat we altijd snel leveren.

Onze eigen productlijn wordt afgevuld door de Oliebron, een bedrijf waarmee wij al jaren samenwerken. Het is een van de grootste producenten/specialisten van smeermiddelen in West-Europa met een wereldwijde afzetmarkt. Naast onze eigen productlijn zijn we eveneens official dealer van Kroon-Oil en daardoor kunnen wij het grootste assortiment kwaliteitsproducten ook online aanbieden.

 

Overweg Olie en Kroon-Oil

Kroon Oil is door de specialistische kennis een betrouwbare leverancier en een gedegen partner voor Overweg Olie. Kroon-Oil heeft een constante voorraad en levert professioneel advies voor alles omtrent motoren, remsystemen, stuurbekrachtiging en koelsystemen. Op basis van elk voertuig kan smeeradvies gegeven worden. Met een leveringsbetrouwbaarheid van nagenoeg 100% neemt Kroon-Oil de dienstverlening uiterst serieus.

Een grote mate van betrouwbaarheid, uitstekende kennis en uitmuntende service is wat wij onze klanten dag in dag uit garanderen. Dit kunnen wij alleen garanderen door samen te werken met een partner die dezelfde visie heeft. Kroon-Oil is zo'n partner.

 

Overweg Olie en Putoline 

Met de grote omvang van het specialistisch assortiment is de motorolie van o.a. Putoline beschikbaar voor elke motor-enthousiasteling, maar ook voor de doorgewinterde professional. Teams en individuen die kwaliteit en prestaties belangrijk vinden, kiezen voor dit gedegen smeermiddelenmerk. Door de jarenlange ervaring, onderzoek en eigen productie, staat Putoline garant voor de beste artikelen en de hoogst leverbare service. Om deze reden is Putoline de nieuwe partner van Overweg Olie. Het is een samenwerking voor de lange termijn, waardoor de uitstekende oliën voor de motorfiets, scooter olie, quad olie en remvloeistof ook via deze betrouwbare verkooporganisatie leverbaar zijn.

 

Dieseltank KIWA 

Door onze flexibele, snelle en slimme instelling worden we regelmatig ingeschakeld voor advies over dieseltanks en we kunnen deze tevens leveren en installeren. Wij zijn goed op de hoogte van de huidige Kiwa regelgeving. Maar ook voor een vetspuit, pneumatische oliekar, lekbakken en olie- en brandstoffilters bent u bij ons aan het juiste adres. Wil je binnenkort een dieseltank aanschaffen, lees dan alvast onze uitgebreide informatie in het artikel: Ga je binnenkort een dieseltank kopen? Hier moet je op letten

Advies op maat

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening