Introductie brandstoffen voor 2-takt en 4-takt

Overweg Olie heeft haar assortiment uitgebreid met een 2-takt mengsmering en 4-takt alkylaatbenzine. De producten zijn een milieuvriendelijk alternatief voor ‘gewone’ brandstoffen. 

 

Beter voor mens, milieu en machine

Kroon Oil Fuel Optimum 4T en Kroon Oil Fuel Optimix 2T zijn twee milieuvriendelijke introducés en onder andere geschikt voor tuin en park. Een 4-takt alkylaatbenzine (99% schoner dan gewone benzine) en een 2-takt mengsmering op basis van alkylaatbenzine en vol-synthetische, 2-taktmotorolie. Door de bijzondere samenstelling zijn de producten beter voor mens, milieu en machine. Naast tuin en park, zijn Fuel Optimum 4T en Fuel Optimix 2T ook geschikt voor andere 4-takt en 2-takt motoren. Te denken valt aan Quads, generatoren en oldtimers. Beide producten zijn verkrijgbaar in een verpakking van 5 liter.

 

Overweg Olie, de juiste drive

Bij Overweg Olie staat vlotte leveringen, scherpe prijsstructuur en een flexibele houding ten opzichte van haar klanten en haar leveranciers centraal. Door goede afspraken met de beste vervoerders van West Europa en haar eigen transport stelt overweg olie zich in staat zowel online als business to business haar producten en diensten vlot te leveren.