Overweg Olie neemt Putolineshop.com over


Overweg Olie in Raalte is sinds enkele maanden de nieuwe eigenaar van Putolineshop.com, een webwinkel rond producten van Putoline Oil voor gemotoriseerde tweewielers. Naast motoroliën levert Putoline ook transmissieoliën, luchtfilteroliën en diverse onderhoudsproducten.

Putoline Oil Bram Overweg: “Putoline Oil is in 1970 gestart als leverancier van smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen, maar inmiddels beschikt dit bedrijf over het grootste assortiment motorfietssmeermiddelen en onderhoudsproducten ter wereld. De producten worden geëxporteerd naar bijna 40 landen”.

Overweg Olie was al official partner en toegewijd leverancier van Putoline Oil en dus goed op de hoogte van de hoge kwaliteit van Putoline producten. Nogmaals Bram: “Producten van Putoline Oil kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de jarenlange ervaring, veel research en de eigen productie. Bij het begin van een nieuw motorseizoen is het geweldig dat we nu de klanten van Putolineshop rechtstreeks kunnen bedienen via Overweg Olie”.

> Alles van Putoline

 

Advies op maat

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening