Overweg Olie vervangt 24 dieseltanks in Vorden

Overweg Olie uit Raalte heeft voor 24 agrarische ondernemingen uit Vorden en omgeving nieuwe brandstofinstallaties aangelegd.

Keuze voor Overweg Olie

Vanaf 2011 is het verplicht om een KIWA-certificaat te hebben voor de brandstofinstallatie. Het cluster van ondernemingen onder voorzitterschap van Jan Bosch heeft voor Overweg Olie gekozen, omdat we goed op de hoogte zijn van de nieuwe regelgeving en hierin agrarische bedrijven vakkundig kunnen adviseren. Ook zijn wij gecertificeerd om deze installaties te mogen installeren.

 dieseltank-plaatsen

 

Overweg Olie richt zich hoofdzakelijk op het leveren van brandstoffen, smeermiddelen en vetten voor de zakelijke en agrarische markt. Ook de particuliere markt weet de weg naar Overweg Olie steeds beter te vinden door de aanwezigheid van de webshop

Ga je binnenkort een dieseltank kopen? Hier moet je op letten

Welke dieseltank is het meest geschikt in mijn situatie? Kies ik voor een kunststof of een metalen tank? En welke inhoud moet mijn dieseltank hebben? Aan welke eisen moet een brandstoftank eigenlijk voldoen? Allemaal vragen waarop we jou graag informeren.

Hier moet je op letten bij de aankoop van een dieseltank