Retourneren

Je bestelde producten retourneren is bij Overweg Olie geen enkel probleem. Bovendien geldt voor online bestellingen een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen. Wil je een bestelling retourneren, dan gaat dat als volgt.

  1. Neem na ontvangst van je bestelling contact op met Overweg Olie.
  2. Download hier het ruil/ retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in.
  3. Stuur het product onbeschadigd en in de originele verpakking retour naar Overweg Olie. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst, dan valt het retourneren binnen de wettelijke afkoelingsperiode.
  4. Je ontvangt een bevestiging wanneer de retourzending is ontvangen. Hierna wordt het bijbehorende bedrag binnen 14 dagen teruggestort. 

Let op!
De veiligste optie is om een pakket aangetekend te retourneren, aangezien Overweg Olie niet verantwoordelijk is voor pakketten die niet aankomen. De verzendkosten voor aangetekend verzenden zijn wel voor eigen rekening. Pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Overweg Olie worden verzonden, worden niet geaccepteerd. Voeg bij de retourzending de originele factuur toe, want dit versnelt de procedure.

Een beschadigd product ontvangen

Alle producten die door Overweg Olie worden verzonden zijn vooraf gecontroleerd op werking en eventuele beschadigingen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je toch een product ontvangt met een beschadiging, dan dien je dit binnen 72 uur na ontvangst aan ons te melden. Wij zorgen direct voor een vervangend product en indien dit niet op voorraad is, zorgen wij - in goed overleg - voor een passende oplossing.

Klachtenprocedure van Overweg Olie 

Wij hebben kwaliteit en service hoog in ons vaandel staan. Je tevredenheid is voor ons dan ook van essentieel belang. 


Ben je echter niet tevreden over de verzending, afhandeling of de service van Overweg Olie, dan komen wij graag met je in contact. Zodoende kunnen wij onze dienstverlening in de toekomst verbeteren. Heb je een klacht, een verbeterpunt of tips voor Overweg Olie? Mail dan naar info@overweg-olie.nl of verstuur deze schriftelijk naar:

 

Overweg Olie
T.a.v. Afdeling klantenservice
Kotterstraat 20
8102 HZ RAALTE

Advies op maat

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening