Vacature accountmanager

Overweg Olie zoekt jou!

  • Heb jij ruime ervaring als zelfstandig sales professional?
  • Hou jij van uitdagingen en weet je die efficiënt om te zetten in het creëren van nieuwe business?
  • Heb jij voldoende energie, optimisme en ervaring om efficiënt sales activiteiten uit te voeren, waaronder koude acquisitie en verkoopgesprekken?

Dan ben jij de accountmanager die Overweg Olie zoekt!

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je actief met het binnenhalen van nieuwe klanten en je weet deze nieuwe, maar ook onze bestaande klanten te behouden. Je vertegenwoordigt onze producten en diensten binnen de professionele eindgebruikersmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van jouw klantenbestand in Nederland. Je adviseert klanten deskundig over de verschillende soorten smeermiddelen, je voegt waarde toe door service te bieden en je promoot Overweg Olie.

Waarom Overweg Olie?

Overweg Olie is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in de levering van smeermiddelen aan met name professionele eindgebruikers, zoals overheden en bedrijven, waaronder agrarische bedrijven, bouwbedrijven en bedrijven in de automotive- en transportsector. Door samenwerking met de beste specialisten van de Benelux beschikt Overweg Olie over een uitstekend distributienetwerk en kunnen we elke technische en logistieke uitdaging aan.

Wat kun je verwachten?

Als onze nieuwe accountmanager verkoop je uitsluitend producten van topkwaliteit. Samen met een enthousiast en gedreven team ga je onze producten promoten. Ook krijg je scholing in de laatste ontwikkelingen rond sales. Uiteraard belonen we jou hiervoor meer dan marktconform en bij gebleken geschiktheid krijg je een vast contract.

Heb je interesse?

Neem bij interesse of aanvullende vragen contact op met Bram Overweg. Stuur een e-mail naar bram@overweg-olie.nl of bel ons op 0572 – 36 38 90


Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening