Kroon-OilWaarvoor gebruik je technische sprays?

Overweg Olie heeft een ruim assortiment aan technische sprays en deze zijn dan ook veelzijdig inzetbaar. Maar wat doen deze sprays nou precies en waarvoor zijn ze te gebruiken? Van vastgeroeste onderdelen, tot het smeren van kettingen of piepende scharnieren er is overal een oplossing voor met de verschillende technische sprays van het merk Kroon Oil!

 

 

Racing ChainlubeKroon Oil Racing Chainlube

De Racing Chainlube is ontwikkeld voor het smeren van kettingen van motorvoertuigen. Het zorgt voor een blijvende smering doordat deze spray een sterke hechting heeft op metaal en biedt goede bescherming tegen corrosie. Het zorgt er voor dat kettingen flexibel blijven, ook bij lagere temperaturen. Dringt goed door waardoor ook staalkabelkernen worden bereikt. 

 

 

 

 

 

1000+1 UniversalKroon Oil 1000 + 1 multispray

De 1000+1 multispray is een zeer veelzijdige spray en onder andere te gebruiken als vochtverdringer, metaalbeschermer, contactspray, reinigingsmiddel en penetrating oil.

Het heeft een diepe roest oplossende werking en voorkomt corrosie. Doordat deze spray ook in te zetten is als vochtverdringer, is deze spray ook toepasbaar op elektrische aansluitingen waardoor lekstromen en kortsluitingen kunnen worden voorkomen.

 

 

 

 

 

Kroon Oil PTO MOS2 kruipolie

De PTO MOS2 kruipolie is ideaal voor het gebruik bij vastgeroeste delen. De vloeistof zorgt er namelijk voor dat metalen delen weer moeiteloos loskomen. Tevens is het een geschikt product tegen slijtage en corrosie. Deze spray kan ook gebruikt worden op plaatsen die zeer moeilijk te bereiken zijn doordat het een sterk penetrerende en verdrijvend vermogen heeft.

Toepassingen; bouten, moeren, schroeven, scharnieren, uitlaten, sloten en overig vastgeroeste delen.

 

 

 

 

 

Kroon Oil Tefspray PTFE Kroon Oil Teflonspray

De Tefspray PTFE is uitermate geschikt voor het smeren van gereedschappen, scharnieren, kabels, lagers en kettingen. Deze spray kan dan ook gebruikt worden op metaal, rubber en kunststof. Het is een vetvrije en sneldrogende spray en laat een beschermende laag achter, waardoor geen vuil, stof en olie wordt aangetrokken. 

 

 

 

 

 

Kroon Oil Industrial ChainlubeKroon Oil Industriële kettingspray

De Industriële kettingspray is geschikt voor het smeren van kettingen en tandwielen, scharnieren, staalkabels en licht belaste mechanische draaipunten. Het beschikt over een goede hechting aan metalen en biedt een goede bescherming tegen corrosie. Ook vermindert deze spray de wrijving tussen bewegende metaaldelen.

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening