Zakelijk bestellen

Bent u zakelijke klant bij Overweg Olie, dan heeft u diverse voordelen, zoals achteraf betalen en aantrekkelijke kortingen bij grotere afnames. Verder krijgt u als zakelijke klant een eigen account waar de met ons gemaakte prijsafspraken inzichtelijk vermeld staan. Via uw account is het ook mogelijk om snel en eenvoudig eerder bestelde producten opnieuw te bestellen.

De webshop van Overweg Olie kent diverse tools om tot de juiste keuze te komen. Kiezen kan via de kentekenzoeker, de optie Slim Zoeken waarin u op merk en type kunt zoeken of via de zoekfilters.


Betalen op rekening

Als zakelijke klant kunt u bij Overweg Olie achteraf betalen op rekening. Indien u voor deze optie kiest, dan worden de door u bestelde goederen direct aan u verzonden, u ontvangt dan een digitale  factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen te voldoen. Achterafbetaling op rekening is alleen mogelijk na goedkeuring van de financiële administratie van Overweg Olie. 


Wederverkoper worden?

Overweg Olie is ook distributeur voor wederverkopers. Heeft u interesse om een van onze wederverkopers te worden? Vraag dan naar de interessante mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur op 0572-363 890. Mailen kan ook via info@overweg-olie.nl