• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 9.2 klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 9.2 klantbeoordeling

Privacy

Overweg Olie gebruikt uw persoonsgegevens voor de acceptatie van uw bestelling, uitvoering van overeenkomsten met u, het doen van gerichte marketingacties, product- en dienstontwikkeling, het bepalen van de (algemene) strategie, het uitvoeren van analyses en het nakomen van wettelijke verplichtingen.

Bij de verwerking van bovenstaande is het mogelijk dat Overweg Olie samenwerkende partners inschakelt. In verband daarmee kan Overweg Olie uw persoonsgegevens aan deze samenwerkende partijen verstrekken.

Daarnaast kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt om u al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante gelijksoortige aanbiedingen en producten of diensten van Overweg Olie.

Overweg Olie gebruikt uw persoonsgegevens nooit voor adressenhandel.

Informatie, voortvloeiende uit de tussen u en Overweg Olie bestaande overeenkomst, kunt u per e-mail ontvangen. Commerciële informatie kunt u ook per e-mail of sociale media ontvangen. Als u geen commerciële informatie (meer) wenst te ontvangen of niet wilt dat uw gegevens worden gebruikt voor direct marketing doeleinden, dan kunt u dit aan ons doorgeven. 

Overweg Olie heeft passende technische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of diverse vormen van onrechtmatige verwerking.

U mag uw persoonsgegevens altijd inzien. Daarnaast heeft u het recht om een verzoek in te dienen om uw persoonlijke gegevens aan te passen, te verbeteren of te verwijderen. U kunt uw persoonsgegevens ook online inzien en corrigeren op onze site. Ga hiervoor naar uw persoonlijke account van Overweg Olie.

Advies op maat

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening