Tandwielkastolie

Ben je op zoek naar tandwielkastolie? Dan ben je bij smeermiddelen specialist Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment industriële oliën voor diverse toepassingen. Tandwielkast olie vervangen? Bekijk hieronder ons aanbod. Meer informatie nodig?

Lees verderBiologisch afbreekbaar

(3)

Merk


Voedselveilig NSF H1

(20)

Viscositeit

(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
(5)
(8)
(13)
(16)
(11)
(12)
(6)

100 resultaten

 

Tandwielkastolie

Al meer dan 15 jaar heeft Overweg Olie ervaring op het gebied van het adviseren van krachtige, betrouwbare en hoogwaardige tandwielkast olie. Door de unieke samenwerking met diverse bekende merken kan Overweg Olie het beste en breedste assortiment op het gebied van tandwielkastolie scherp geprijsd online aanbieden. Overweg Olie levert allerlei verschillende varianten tandwielkastolie, van de Kroon-Oil Abacot MEP HD 220, tot de Kroon-Oil Abacot MEP 680.

 

Wat is tandwielkastolie?

Overweg Olie levert allerlei verschillende varianten tandwielkastolie, van de Abacot MEP 150, tot de Abacot FG 220 H1. Tandwielkast olie is speciaal ontwikkeld voor diverse soorten tandwielkasten. Tandwielkasten met schuine, rechte en pijlvertandingen van cylindrische tandwielen, spiraal vertandingen van conische tandwielen. De tandwielkast olie zorgt voor de smering van de tandwielen waardoor slijtage vermindert en zorgt tevens voor geluidsdemping. De smering geschiedt meestal door dompelsmering waarbij soms olieopwerpers worden gebruikt ook wordt er gebruik gemaakt van sproeismering. De tandwielkast olie is daarom te verkrijgen in diverse viscositeiten oftewel de dikte van de tandwielkast olie. 

 

Tandwielkast oliën bij Overweg

Overweg levert hoge kwaliteit oliën. De tandwielkastolie van Overweg heeft de volgende eigenschappen:

  • Zeer goed bestand tegen hoge drukken en stotende belasting
  • Goed bestand tegen hoge temperaturen 
  • Goede anti-roest en anti-corrosie eigenschappen 
  • Uitstekende anti-slijtage eigenschappen 

 

 

 

× Filteren