Vetpatronen

Een vetpatroon is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een vetspuit. Gesmeerde onderdelen werken beter en gaan langer mee. Overweg Olie verkoopt universeel te gebruiken smeervet, maar ook waterafstotend vet van hoge kwaliteit. Je kunt één vetpatroon, maar ook een doos vetpatronen kopen voor ep2 vetten en lithium vetten. De bijbehorende vetspuiten zijn separaat te bestellen.

Lees verderMerk


7 resultaten

Vetpatroon voor ep2 vet

Overweg Olie beschikt over diverse vetpatronen voor ep2 vetten van Kroon Oil, zoals de Caliplex HD Grease EP 2, MoS2 Grease EP 2, PTFE White Grease EP 2 en de MP Lithep Grease EP 2.

Caliplex HD Grease EP 2

Dit hoogwaardig vetspuit patroon kan zeer zwaarbelaste toepassingen in verschillende takken van de landbouw, grondverzet en industrie doorstaan, zoals pen- en busverbindingen van graafarmen op hydraulische graafmachines, steunlagers van gieken, opbouwmasten van draglines en hijskranen, vijf- en zeskanten, ladderlagers van baggermolens en snijkop- en profielzuigers.

MoS2 Grease EP 2

Dit ep2 vet is geschikt voor de smering van zwaarbelaste draaipunten en schotels van opleggers die dienst doen onder schokkende en plotselinge overbelastingen. Dit vet is bovendien geschikt voor smeerpunten die moeilijk bereikbaar zijn.

PTFE White Grease EP 2

Dit vet is voor de smering van lagers in wegverkeer, industrie en scheepvaart. PTFE White Grease EP 2 is met name geschikt voor smeerpunten die bij aanraking smerige vlekken kunnen veroorzaken op kleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan raam- en schakelmechanismen, scharnieren, veren en sloten.

MP Lithep Grease EP 2

Dit vetspuit patroon kan worden gebruikt voor de smering van lagers van voertuigen en bouwmachines die dienst doen onder zware en stotende belasting. MP Lithep Grease EP 2 is bovendien geschikt voor zwaarbelaste draaipunten in een natte en stoffige omgeving.

Vetpatroon voor lithiumvet

Overweg Olie heeft een breed assortiment vetpatronen van Kroon Oil die zijn gebaseerd op lithium, zoals de HT Q9 High Grade Grease, ST Q7 Universal Grease en de Labora Grease.

HT Q9 High Grade Grease

Dit blauwe, hoogwaardige en universele smeervet voor industriële en automotive toepassingen is uitstekend geschikt voor diverse soorten lageringen, inclusief lageringen die worden blootgesteld aan zware belastingen en/of hoge temperaturen met pieken tot 220°C.

ST Q7 Universal Grease

Dit groen gekleurde, langdraderige en universele smeervet is voor toepassingen in de industrie, landbouw en bosbouw. Door de uitstekende hechting is het met name geschikt voor langzaam tot middelsnel draaiende toepassingen, maar minder geschikt voor snel draaiende lageringen.

Labora Grease

Dit hoogwaardige multipurpose vetspuit patroon kan zeer zwaarbelaste toepassingen in de industrie doorstaan, zoals zwaarbelaste lageringen van zowel glij- als kogellagers, smering onder hoge temperaturen met piektemperaturen tot 225° C en daar waar zeer lange standtijden gewenst zijn, alsmede zwaarbelaste en langzaam lopende lageringen in de grondverzet, landbouwmechanisatie en industrie.

 

× Filteren