• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Gratis retourneren
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 9.2 klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 9.2 klantbeoordeling

Welke motorolie in mijn auto?


Geen motor kan zonder de juiste olie. Het is daarbij erg belangrijk welke motorolie je gebruikt. Kies je de verkeerde motorolie, dan kun je de motor van jouw auto, vrachtwagen, trekker of motor blijvend beschadigen. Overweg Olie heeft een uitgebreid assortiment motorolie voor diverse toepassingen. Heb je geen idee welke motorolie de juiste olie is voor jouw voertuig? Geen nood, wij helpen graag met advies op kenteken of type voertuig!

Olie advies op kenteken

Kies altijd de motorolie die het beste past bij jouw voertuig! Heb je echter geen idee welke motorolie dat is? Maak dan gebruik van advies op maat. Je kunt zoeken op kenteken of slim zoeken door merk en type in te voeren. Bijkomend voordeel is dat deze tool ook exact adviseert welke andere smeermiddelen geschikt zijn voor jouw auto, zoals transmissie-olie en remolie.

Olie advies met Advies op Maat tool

Uitgebreid assortiment motorolie

Overweg Olie levert diverse soorten motorolie voor verschillende toepassingen. Dankzij onze unieke samenwerking met de wereldwijd opererende smeermiddelenleverancier Kroon Oil kunnen wij jou het beste en breedste assortiment motoroliën online aanbieden.
Onze SAE 30 motoroliën zijn uitermate geschikt voor diverse typen oldtimers. De juiste 10W40 motorolie, 5W30 motorolie en 5W40 motorolie verhogen de prestaties en levensduur van uw motor. De 15W40 motorolie is uitstekend te gebruiken voor agrarische machines, auto’s en vrachtwagens Ook de 20W50 is al jarenlang een breed bruikbare motorolie. De motorolie van Putoline is leverbaar voor elke motor-enthousiasteling, maar ook voor de doorgewinterde professional. De technologie van motoren staat niet stil en daarom leveren we naast de aloude minerale olie ook hoogwaardige synthetische olie.

Heb je toch nog vragen? Wij helpen graag! Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur op 0572-363 890. Mailen kan ook via info@overweg-olie.nl.

Stel Overweg Olie uw vraag

Stel uw vraag

Geef uw mening over Overweg Olie

Geef uw mening