• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Gratis retourneren
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 114 klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 114 klantbeoordeling

Welke motorolie voor mijn motorfiets?

Zoek je motorolie voor uw motorfiets? Overweg Olie weet als geen ander hoe belangrijk het is de juiste olie in uw motorfiets te hebben. We zijn zijn zelf ook fervent motorrijders en genieten volop van het gevoel van vrijheid dat motorrijden met zich meebrengt. Daarnaast is het ook een fijn vervoersmiddel om het fileleed te verzachten.

Uiteraard is preventief onderhoud van essentieel belang voor het plezier dat je aan motorrijden beleefd. Niets is vervelender dan met motorpech langs de weg te staan.

 

Het is eenvoudig om de juiste olie voor jouw type motorfiets te vinden. Dit doe je door 'Slim zoeken' te kiezen in het geel-gekleurde zoekveld. Het beste zoekresultaat krijg je als gebruikt maakt van spaties tussen merk en type. Bijvoorbeeld: Honda CBR 1000

Wist u dat u naast olie voor motorfietsen bij ons ook aan het juiste adres bent voor transmissieolie, koelvloeistof en remolie?

Ketting smeren

Daarnaast brengen we graag onder de aandacht hoe belangrijk het is om de ketting van jouw motor tijdig te smeren. Het advies is om dit elke 500 kilometer te doen.

Wellicht ten overvloede maar dit smeren dient altijd te gebeuren vanaf de binnenkant van de ketting. Hierdoor dringt de spray beter binnen in de o-ringen. Let hierbij op dat je niet teveel kettingspray aanbrengt. Mocht dit per ongeluk toch gebeuren, dan dient u dit met een poetsdoek te verwijderen. En vervolgens grondig controleren of er geen spray is achtergebleven op de achterband.

 

Naast de reguliere verpakking putoline-o-x-ring-kettingsmeermiddel, hebben we ook een kleinere variant van 200 ML: putoline-dx-11-kettingsmeermiddel Dit is een handig kleinformaat spuitbusje die perfect onder de buddyseat van uw motorfiets past.

 

Schoonmaken

Nu het najaar voor de deur staat is het belangrijk dat je je motor goed schoonmaakt. We hebben nu een speciale prijs voor een complete schoonmaakset!

Advies op maat

Overweg Vast laag

Vanaf 12,77 per L Vat

Putoline Nano Tech 4 takt 10W40 Motorolie
Putoline Nano Tech 4+ 10W40 Motorolie
Verkrijgbaar in 6 varianten.
Bekijk producten

Vanaf 11,95 per Stuk

PUTOLINE DX 11 KETTINGSMEERMIDDEL
Putoline DX 11 Kettingsmeermiddel
Verkrijgbaar in 2 varianten.
Bekijk producten

Vanaf 4,03 per Liter

Putoline Put Off Concentrated Totaalreiniger
Putoline Put Off Concentrated Totaalreiniger
Verkrijgbaar in 3 varianten.
Bekijk producten

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening