• Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Gratis retourneren
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 126 klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Persoonlijk advies 0572 - 36 38 90
  • 126 klantbeoordeling

Antivries nodig?

Ben je op zoek naar antivries, dan ben je bij Official Kroon-Oil en Putoline dealer Overweg Olie aan het juiste adres. Overweg Olie beschikt over een uitgebreid assortiment winterproducten voor diverse toepassingen.

Lees verder

Advies op maat

Alles wissen 5 resultaten

Onze producten

Kom je er niet uit? Gebruik advies op maat met je kenteken of gebruik slim zoeken op merk of type.

Vanaf 3,32 per Liter

Kroon-Oil Antivries
Kroon-Oil Antivries
Verkrijgbaar in 5 varianten.
Bekijk producten

De tip van Overweg

Vanaf 4,14 per Liter

Kroon oil antivries SP 12 ALT
Kroon Oil Antivries SP 12
Verkrijgbaar in 5 varianten.
Bekijk producten

Vanaf 4,59 per Liter

1 L flacon Kroon-Oil Antifreeze SP 13
Antifreeze SP 13
Verkrijgbaar in 3 varianten.
Bekijk producten

  4,28 per Liter

Kroon Oil Bio Field Sprayer Protect
Kroon Oil Bio Field Sprayer Protect
Verkrijgbaar in 1 variant.
Bekijk producten

500 ML
Kroon Oil De-Icer Antivries
Verkrijgbaar in 1 variant.
Bekijk producten

Wat is de werking van antivries?

Antivries kopen? Antivries bestaat uit een 50/50 mengsel van water, antivries en een aantal hoogwaardige en unieke additieven. De antivries dient aan elke eisen te voldoen om het predicaat geschikt te krijgen. Allereerst dient de zuurgraad goed te zijn. Ook dient de hoeveelheid sulfaten en chloor juist te zijn. Bovendien mogen er geen andere ongewenste stoffen in de antivriesvloeistof zitten. Tevens dient de antivries of de juiste hardheid te beschikken. Daarbij komend biedt antivries bescherming tegen schuimvorming, maar ook tegen corrosie van de verschillende systemen. Antivries brengt geen schade aan je metalen, rubberen, aluminium of kunststofonderdelen van uw motor.


Diverse typen antivries

Kroon Oil beschikt over diverse typen antivries met verschillende kleuren. Een veel voorkomende vraag die men bij Overweg Olie krijgt is welke antivries is geschikt voor mijn voertuig. Overweg Olie adviseert om gebruik te maken van advies op maat die Kroon Oil beschikbaar stelt. U dient hier slechts enkele gegevens in te vullen en je weet direct welke antivries geschikt is. Heb je toch nog vragen? Bel gerust 0572-363890! Wij staan dan graag voor je klaar.


Kroon Oil Ruitensproeierantivries

Gedurende de wintermaanden is het belangrijk je ruitensproeierreservoir te voorzien van Kroon Oil ruitensproeierantivries. Deze ruitensproeierantivries zorgt er voor dat je ruitensproeiervloeistof en de bijbehorende leidingen niet bevriezen. Bovendien zorgt een toevoeging van antivries aan je ruitensproeiervloeistof ervoor dat geringe ijsaanslag op je autoruiten snel verwijderd wordt. Gemiddeld genomen beschermd iedere Kroon olie ruitensproeierantivries tot ongeveer -50 graden.

Stel Overweg Olie je vraag

Stel je vraag

Geef je mening over Overweg Olie

Geef je mening